Let's go


Wij zijn een startup gevestigd in Amsterdam. Gymeyes is opgericht in februari 2016 door Mitchell Warmerdam. “Tijdens het sporten was ik vaak in twijfel of mijn vorm correct was, net zoals miljoenen andere mensen op deze wereld. Top-sporters verbeteren zichzelf door gebruik te maken voor video-analyses. Helaas is dit voor ons veel te lastig en te duur. Hierdoor ontstond het idee van Gymeyes. Een eenvoudige manier om je workout te filmen & analyseren door middel van actie camera’s die in jouw gym hangen.”

Je fitness training opnemen is enorm belangrijk wanneer je vooruitgang wil boeken. Wij geloven in het helpen van iedere sporter, fitness freak en professionele atleet bij het behalen van een beter resultaat door video technologie.

Het is onze missie om mensen over heel de wereld te motiveren, informeren en activeren bij het verbeteren van hun lifestyle door middel van technologie.

Wij geloven dat technologie een cruciale factor speelt in een gezond en succesvol leven. Wij geloven dat video de fitness wereld gaat veranderen!

De Lancering

Ontvang een update zodra we live gaan in jouw gym


Fields marked with an * are required