Let's go


Wij zijn een startup gevestigd in Amsterdam. Gymeyes is opgericht in februari 2016 door Mitchell Warmerdam. “Tijdens het sporten was ik vaak in twijfel of mijn vorm correct was, net zoals miljoenen andere mensen op deze wereld. Top-sporters verbeteren zichzelf door gebruik te maken voor video-analyses. Helaas is dit voor ons veel te lastig en te duur. Hierdoor ontstond het idee van Gymeyes. Een eenvoudige manier om je workout te filmen & analyseren door middel van actie camera’s die in jouw gym hangen.”

Je fitness training opnemen is enorm belangrijk wanneer je vooruitgang wil boeken. Wij geloven in het helpen van iedere sporter, fitness freak en professionele atleet bij het behalen van een beter resultaat door video technologie.

Het is onze missie om sporters over heel de wereld te motiveren, informeren en activeren bij het verbeteren van hun lifestyle door middel van technologie.

Wij zien een toekomst waarin technologie een cruciale factor speelt binnen het leven van de sporter. Hierin ligt de nadruk op automatisering en personifiëring. Onze visie is om innovatieve technologieën beschikbaar te maken voor het groter publiek op internationale schaal. Wij zijn ons ervan bewust dat een gezond & vitaal leven meer betekent dan trainen, maar kiezen ervoor om te excelleren in één aspect, en dat is bewegen. Alle technologische oplossingen die we bouwen en gaan bouwen zijn hier op gefocust.

De Lancering

Ontvang een update zodra we live gaan in jouw gym


[ninja_forms_display_form id=”5″]